Vad säger kunderna?

Jag är mycket nöjd med det nya violaetuiet från BAM, köpt från www.bamnorden.no. Det tog bara cirka 24 timmar från beställning tills jag hämtade den i Bergen! Mycket snabb och säker handel! Tack för det!

Jag är veldigt nöjd med att köpa et fioletui i webbutiken. Lätt och tydlig med stort utbud och solida produkter. Snabb leverans.

Terese Moe Leiner, Oslo

Snabb leverans – paketet levererades dagen efter jag beställde. Fiolfodralet är mycket lätt att bära och har ett bra handtag. Det är praktiskt och bekvämt att du kan fästa en ryggkudde med plats för notar.

Christine Thoresen

Jättefin BAM Hightech 3.5 cellokoffert i färgen Black Lazure är motagen. Instrumentet passar perfekt och kan nu säkert följa med på turnén. Tack för ditt köp!

Eirik Svendsen, Trondheim

Jag är väldigt, väldigt glad över att ha köpt ett fiolfodral i webbutiken. Det var väldigt lätt att hitta det perfekta etuiet. Det var också lätt att betala vid utcheckning.

Hanna Krymski, Oslo

Inköp av fiolfodral från www.bamnorden.no har gått smidigt. Vi fick utmärkt hjälp/info via mail och sms innan vi bestämde oss. När vi gjorde den sista beställningen fick vi försändelsen efter bara två dagar.

Jan Eivind Tønnessen, Gimse